Eliteholdet 2017-12-01T17:54:52+00:00

Eliteholdet i Herlufsholm Svømmeklub

Eliteholdet er vores 1. hold og her træner vores hurtigste svømmere. De har alle flere års erfaring som elitesvømmere og træner seks gange om ugen – alle dage på nær søndag.

Alfred Nissen

2002

Jeg svømmer på 1.-holdet og startede med at svømme, da jeg var 11 år. Jeg har svømmet på konkurrenceplan i 2 år. Mine bedste venner til svømning er hele mit hold, altså 1.-holdet. Det bedste ved at svømme i HG er sammenholdet og vennerne.

Når jeg ikke svømmer går jeg i 8.E på Lille Næstved Skole.

Om mig selv: Jeg har to brødre. En storebror og en lillebror. Min storebror svømmer også på 1.-holdet. Jeg elsker mad og alle ferier.

Aksel Jensen & Søn

Georg Jensen Boghandel

Virlee Stentoft

Amalie Willemoes Olsen

2001

Jeg svømmer på 1.-holdet og startede med at svømme, da jeg var baby. Jeg har svømmet på konkurrenceplan i 4-5 år. Mine bedste venner til svømning er alle. Det bedste ved at svømme i HG er at vi alle sammen har det godt sammen.

Når jeg ikke svømmer går jeg i 9.B på Præstø skole.

Om mig selv: Jeg elsker mad. Jeg har en tvillingesøster som hedder Freja.

Tømremester Madsen

Farfar Hans

Ole Nørholm

Emilía Lønborg Guðmundsdóttir

2002

Jeg svømmer på 1.-holdet og startede med at svømme, da jeg var 8 år. Jeg har svømmet på konkurrenceplan i ca. 4 år. Mine bedste venner til svømning er alle fra holdet. Det bedste ved at svømme i HG er at vi alle sammen kan være sammen uden at der opstår problemer.

Når jeg ikke svømmer går jeg i 8.B på Holsted skole.

Om mig selv: Jeg kan rigtig godt lide pasta. Det spiser jeg hver dag til frokost fordi jeg ikke kan lide rugbrød eller pålæg. Jeg er født på Island. Så da jeg var omkring 4 år flyttede min mor og jeg til Danmark. Vi flyttede fordi min mor skulle studere. Min mor mødte så Thomas, som jeg betragter som min far. De har fået 2 børn, Valdemar på 4 og Theodora på 8.

Jesper og Patrick

Emilie Højen Meyer

2004

Jeg svømmer på 1. holdet og startede med at svømme, da jeg var 4 måneder. Jeg har svømmet på konkurrenceplan i 3-4 år. Mine bedste venner til svømning er alle. Det bedste ved at svømme i HG er at det er sjovt og man har mange venner.

Når jeg ikke svømmer går jeg i 6. A på Ellebækskolen i Kalbyris afdelingen.

Om mig selv: Jeg har en lillesøster der hedder Laura som går på 2.-holdet. Jeg elsker mad, sommerferie og vennerne.

Niels Jørgensen – morfar

Rikke Højen Jørgensen

Tove Nielsen – farmor

Emma Duemose Bækgaard

2002

Jeg svømmer på 1.-holdet og startede med at svømme, da jeg var 2 år gammel. Jeg har svømmet på konkurrenceplan i 5 år til april. Mine bedste venner til svømning er 1.-holdet. Det bedste ved at svømme i HG er at være sammen med vennerne inden man træner.

Når jeg ikke svømmer går jeg i 8.B på Lille Næstved Skole.

Om mig selv: Jeg har to brødre der hedder Filip og Gustav. Filip går på 1.-holdet og Gustav er lige stoppet, men har også gået på 1.-holdet.

SKODA v/ Jens Iversen

Krumport Tandlægerne

Erhvervsmæglerne

Juul & Kildemark, Rådgivende Ingeniører

Arkitekt William Tholstrup

Fladså Grafik

Spar Nord Næstved

Nova IT

Deloitte

Advokat John Larsen

Sydbank

Hauge Byg

Kenmay

Tømrefirma Anker Damgaard Paulsen

Emma Lünell Bruhn

2002

Jeg svømmer på 1.-holdet og startede med at svømme, da jeg var 5 år. Jeg har svømmet på konkurrenceplan i 5 år til april. Mine bedste venner til svømning er næsten alle. Det bedste ved at svømme i HG er … det er bare godt i HG.

Når jeg ikke svømmer går jeg i 8.A på Lille Næstved Skole.

Om mig selv: Jeg elsker slik og kage.

Filip Duemose Bækgaard

2000

Jeg svømmer på 1.-holdet og startede med at svømme, da jeg var lille. Jeg har svømmet på konkurrenceplan i ½ år eller noget mere :-). Min bedste ven til svømning er Ole. Det bedste ved at svømme i HG er bryst til morgensvømning.

Når jeg ikke svømmer går jeg i 1. klasse på NGH.

Om mig selv: Jeg kan godt lide klassisk musik. Sæt gerne klassisk musik på mens jeg svømmer. I min fritid rider jeg.

SKODA v/ Jens Iversen

Krumport Tandlægerne

Erhvervsmæglerne

Juul & Kildemark, Rådgivende Ingeniører

Arkitekt William Tholstrup

Fladså Grafik

Spar Nord Næstved

Nova IT
Deloitte

Advokat John Larsen

Sydbank

Hauge Byg

Kenmay

Tømrefirma Anker Damgaard Paulsen

Gustav Nissen

2001

Jeg svømmer på 1.-holdet og startede med at svømme, da jeg var 9 år. Jeg har svømmet på konkurrenceplan i 5 år. Mine bedste venner til svømning er hele holdet. Det bedste ved at svømme i HG er de fantastiske serier vi altid svømmer.

Når jeg ikke svømmer går jeg i 9.E på Lille Næstved Skole.

Om mig selv: Man skulle ikke tro det om mig, men dybt inde i mig ligger den sygeste guitarist og nogle gange kan jeg godt finde på at fyre de sygeste riffs af derhjemme. Jeg har et basiskursus i jiu jitzu fra skolen. Og når jeg ikke går i skole kan jeg godt lige at synge med på mine ynglings One Direction sange. En gang var jeg en lovende fodboldstjerne, men blev nødt til at sætte støvlerne på hylden pga. en tidlig skade. Jeg har en fantastisk sangstemme som ligger i generne da jeg er i familie med sangere som bl.a. Kanye West.

Familie & Evidenscenter

Arne & Lasse Rasmussen I/S

Josefine Laura Krumbak

2004

Jeg svømmer på 1.-holdet og startede med at svømme, da jeg var 10 uger gammel. Jeg har svømmet på konkurrenceplan i 4 år. Mine bedste venner til svømning er –  jeg synes alle er venner i klubben, men mine bedste veninder er Emilie og Ida. Det bedste ved at svømme i HG er det gode fællesskab.

Når jeg ikke svømmer går jeg i 6.Q på Kobberbakkeskolen, afd. Sydby.

Om mig selv: Jeg har en storesøster som også går i HG og som hedder Maria. Jeg er 12 år. Jeg har gået til dans, men stoppede for 2-3 år siden.

Jyske Bank

Stabil A/S

JPK Murerservice

Karl Bryde Jørgensen

2000

Jeg svømmer på 1.-holdet og startede med at svømme, da jeg var baby. Jeg har svømmet på konkurrenceplan i ca. 4 år. Mine bedste venner til svømning er alle på holdet. Det bedste ved at svømme i HG er sammenholdet på holdet.

Når jeg ikke svømmer går jeg i 1.D på ZBC Næstved (HHX).

Om mig selv: Jeg har en tvillingesøster (Anika) som også svømmer på 1. holdet. Jeg har en lillebror og en lillesøster, de svømmer også, bare ikke konkurrencedelen. Og så elsker jeg at sove, fordi på det tidspunkt kan kroppen restituere.

Byens Køreskole

Tommy VVS

Bryde’s Portservice

Car-Center

Mads Ingeman Hansen

1997

Tekst på vej…

Pedersborg Forsamlingshus

Malermester Per Olsen

Svanekøkkenet

Mads Lünell Bruhn

1998

Jeg svømmer på elite-holdet og startede med at svømme, da jeg var 5 år. Jeg har svømmet på konkurrenceplan i ca. 7 år. Mine bedste venner til svømning er alle sammen. Det bedste ved at svømme i HG er at jeg kan være sammen med alle kammeraterne. At tage på ture og træningslejr. Det bedste ved svømning er bryst til morgentræning.

Når jeg ikke svømmer går jeg i 3.B på ZBC.

Om mig selv: Jeg har 4 søskende. 2 af dem svømmer. Jeg håber på at flytte til KBH næste år. Jeg har ikke så meget spændende at sige. Jeg går på 1.-holdet og det er hårdt samtidig med 3. år på ZBC.

Magnus Løhr Simonsen

2001

Jeg svømmer på 1.-holdet og startede med at svømme, da jeg var 3-4 måneder. Jeg har svømmet på konkurrenceplan i 4-5 år. Mine bedste venner til svømning er stort set alle og Morten & Peter. Det bedste ved at svømme i HG er Ole og sammenholdet.

Når jeg ikke svømmer går jeg i 9.G på Kobberbakkeskolen, afd. Sjølund.

Om mig selv: Jeg elsker at dabbe til stort set alle lejligheder. Jeg elsker også mad og jeg går også til svømning.

Meny Østergade

Farmor og farfar

Lillian Simonsen og Tore Kristiansen – mormor og morfar

Næstved Flisecenter

Invita Køkkencenter

Lavpris Trælast

Maria Caroline Krumbak

2000

Jeg svømmer på 1.-holdet og startede med at svømme, da jeg var 2 måneder. Jeg har svømmet på konkurrenceplan i 8 år. Mine bedste venner til svømning er alle. Det bedste ved at svømme i HG er at man har et godt fællesskab med en masse fantastiske mennesker (og så svømmer jeg også med min gamle dansepartner).

Når jeg ikke svømmer går jeg i 1.A på Teknisk skole (HTX).

Om mig selv: Jeg har en søster der svømmer på førsteholdet. Jeg har før gået til gymnastik, fodbold og dans.

Jyske Bank

JPK Murerservice

Stabil A/S

Nicolaj Yung Hansen

2000

Jeg svømmer på 1.-holdet og startede med at svømme, da jeg var 2 år. Jeg har svømmet på konkurrenceplan i 4 år. Mine bedste venner til svømning er mig selv. Det bedste ved at svømme i HG er at svømme i HG.

Når jeg ikke svømmer går jeg i 9. klasse på Lille Næstved Skole.

Om mig selv: Jeg går til svømning.

Østergades Fysioterapi

Hotel Kirstine

Mister Kindhestegade

Morbror Michael

Taxi v/ Kurt Hansen

Karins Hjemmelavet

Michalina og Kurt Hansen

Wok & Chopsticks

Pizza Express

Brotorvet Cykler

Marlene og Henrik Kortnum

Langes Bog & Ide

Click Dania

Rodis Autocenter

Maycon Ejendomsudvikling

Kop & Kande

Wilma Anker

2004

Jeg svømmer på 1.-holdet og startede med at svømme, da jeg var 4 år. Jeg har svømmet på konkurrenceplan i 3 år. Mine bedste venner til svømning er… Jeg synes vi alle sammen er gode venner. Min bedste veninde Celia som kommer fra Kvik Kastrup. Det bedste ved at svømme i HG er det gode fællesskab og trænerne er gode.

Når jeg ikke svømmer går jeg i 6.T på Holmegaardskolen, afd. Toksværd.

Om mig selv: Jeg har en søster som også svømmer her i HG som hedder Maila. Jeg træner 5-6 gange om ugen. Jeg er blevet Danmarksmester. Mit største idol er Michael Phelps og Jeanette Ottesen. En stor drøm er at komme på landsholdet. Jeg er 12 år. Jeg kunne godt tænke mig at komme til USA og svømme et år.

SmS-Malerservice

GB Office

Frisør hos Peter

Storstrøm Ost

Havne Grillen

Papirladen

Happy2fitness

Hertz

Sport Outlet

Murermester Henrik Poulsen

T.S. Revision

Goldbech & Grooten ApS

Spar Nord Næstved

Anne Bay Klinik for muskelterapi

Blomstertrylleriet

Next Step

Maila Anker