Bliv sponsor for eliten i Herlufsholm Svømmeklub

Svømning er én af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark – godt båret frem af internationale stjerner som Pernille Blume og Jeanette Ottesen. Samtidig er svømning måske den sport, der kræver den allerstørste træningsindsats, hvis man vil gøre sig gældende på konkurrenceplan.

Elitesvømmerne i Herlufsholm Svømmeklub er stærke repræsentanter for sporten med et højt niveau og flere danmarksmesterskaber. Derudover er vores svømmere særdeles lovende ambassadører for den unge generation generelt. De bliver gang på gang rost for deres sammenhold, deres gode opførsel og deres lyst til at udvikle sig til hele og sunde mennesker.

Som sponsor for eliteafdelingen får man mulighed for at støtte op om denne udvikling. Du får en solid eksponering af din virksomhed og bliver samtidig positivt associeret med de værdier elitesvømmerne i Herlufsholm Svømmeklub står for.

Vores 60 svømmere deltager i ca. 15 årlige stævner pr. sæson fordelt på ca. 25 stævnedage. I forbindelse med stævner og ved andre begivenheder er svømmerne ofte afbilledet og omtalt i lokalpressen, og årligt har vi svømmere der bliver hædret ved Mærk Næstved Sport Awards.

Alle typer virksomheder har gode muligheder for sponsorering. I kan blive repræsenteret med logo på svømmernes klubtøj, deltage ved det årlige sponsor-stævne, eller I kan indgå samarbejde i mange andre sammenhænge. Alle sponsorater går ubeskåret til svømmernes træningslejr, tøj og sociale arrangementer.

Kontakt os og hør mere om mulighederne som sponsor for eliten i Herlufsholm Svømmeklub. Send os en mail på hg.svoemmevenner@gmail.com